Classic World Frugt Træ Lærings Matematik Puslespil (18+ Mdr)

90 kr.

Oplev Classic World Frugt Træ Puslespil, hvor leg møder læring. Stimuler dit barns nysgerrighed og matematiske færdigheder i én sjov pakke.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900212188141 Kategori:

Oplev en verden af farver, læring og leg med Classic World Frugt Træ Lærings Matematik Puslespil. Dette fantastiske puslespil er ikke bare en kilde til underholdning; det er en wertifuld læringsressource, der hjælper dit barn med at udvikle essentielle matematiske færdigheder på en sjov og interaktiv måde. Designet til børn fra 18 måneder og opefter, kombinerer dette puslespil legeren med læring, hvilket giver en oplevelse, der stimulerer både fantasi og intelligens.

Puslespillet er udformet som et skønt frugttræ, hvor hver enkelt frugt repræsenterer forskellige tal og farver. Dette kreative koncept gør det muligt for børn at lære at tælle og sortere samtidig med, at de udvikler deres finmotoriske færdigheder. Hver frugt er farverig og ergonomisk designet, så de små hænder nemt kan gribe fat om dem, hvilket gør legeoplevelsen engagerende og handlingsorienteret. De bløde, organiske former sørger for, at børnene både kan lege sikkert og lære effektivt.

Som forælder vil du værdsætte den høje kvalitet af materialerne, der er brugt i dette puslespil. Classic World er kendt for sin forpligtelse til bæredygtighed, og alle deres produkter er fremstillet af naturligt træ og malet med giftfrie farver. Dette betyder, at du kan lade dit barn lege uden bekymringer og samtidig bidrage til en sundere planet.

Det interaktive element i dette puslespil er uovertruffen. Når børnene placerer frugterne i træet, lærer de om form, farve og mængde, hvilket danner grundlaget for matematiske begreber som addition og subtraktion. Gennem leg stimulerer puslespillet børns nysgerrighed og opfordrer dem til at udforske verden omkring dem. Samtidig fremmer det sociale interaktion, når børnene leger sammen, deler oplevelser og hjælper hinanden med at løse puslespillet.

Classic World Frugt Træ Lærings Matematik Puslespil er ikke kun en læringsoplevelse; det er et værktøj til at skabe uforglemmelige minder mellem forældre og børn. Det åbner op for samtaler om tal og frugter, styrker båndet under leg og læring, og giver små børn mulighed for at lære i deres eget tempo.

Dette puslespil er også en ideel gave til fødselsdage, jul og andre særlige lejligheder. Med sin farverige præsentation og læringsfokus vil det med garanti bringe glæde og inspiration til både børn og forældre. Invester i dit barns fremtid med Classic World Frugt Træ Lærings Matematik Puslespil – fordi læring aldrig har været så sjovt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Classic World Frugt Træ Lærings Matematik Puslespil (18+ Mdr)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.