Vilac Puslespil i træ 4×9 brk Guldlok af Ingela P. Arrhenius

180 kr.

Oplev Vilac’s farverige træpuslespil med 4×9 brikker – styrker barnets motorik og fantasi med sjove motiver fra Ingela P. Arrhenius.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300819165405 Kategori:

Forkæl dit barn med en rejse ind i eventyrernes forunderlige verden med Vilac Puslespil i træ 4×9 brikke – Guldlok af Ingela P. Arrhenius. Dette fantastiske sæt puslespil inviterer til både leg og læring, mens dit barn dykker ned i den tidløse fortælling om Guldlok og de tre bjørne. Med fire forskellige puslespil, hver bestående af ni brikker, åbner sig muligheden for at genopleve de magiske og farverige scener fra den elskede klassiske historie.

Hver puslespilsscene er smukt illustreret af den anerkendte kunstner Ingela P. Arrhenius, hvis unikke stil fanger øjet og vækker fantasien til live. De bløde former og livlige farver skaber en visuel fest, der engagerer børn og voksne i alle aldre. Brikkerne er lavet af høj kvalitet træ, som både er robust og let at håndtere for små hænder. Dette sikrer, at dit barn kan lege og udforske uden at bekymre sig om slid, samtidig med at brikkerne forbliver i topform til mange timers leg.

Puslespillet er ikke blot en underholdende aktivitet; det er også en fremragende måde at udvikle vigtige færdigheder hos dit barn. Når de arbejder med at lægge brikkerne sammen, forbedrer de deres motoriske færdigheder, koncentration og problemløsningsevner. Det giver dem en følelse af stolthed og præstation, når de ser det endelige billede træde frem. Desuden fremmer det samarbejde og kommunikation, hvis de vælger at lege sammen med venner eller familiemedlemmer.

Den smarte opbevaringsløsning gør det nemt at holde orden. Med små farvede prikker på bagsiden af hver brik skabes en ekstra dimension af læring, hvor børnene kan genkende og matche farver. Dette vil ikke kun holde dem underholdt, men også opmuntre til farvegenkendelse og hukommelsestræning.

Vilac Puslespil i træ er mere end blot et legetøj; det er en gateway til en verden af fantasi og kreativitet. Det er den perfekte gave til fødselsdage, højtider eller blot som en helt særlig overraskelse. Dette puslespil vil samle familien rundt om et bord og skabe minder, der vil vare livet ud. Giv dit barn muligheden for at udforske storytellingens magi, mens de samtidig udvikler essentielle livsfærdigheder gennem leg.

Invester i deres kreative rejse med Vilac Puslespil i træ 4×9 brikker – Guldlok og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vilac Puslespil i træ 4×9 brk Guldlok af Ingela P. Arrhenius”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.