Tilbud!
, , ,

Educa Puslespil, Domino Og Memo – Disney Wish 4-i-1 Superpack

Original price was: 50 kr..Current price is: 30 kr..

Oplev magien med Educa Disney Wish 4-i-1 superpack, der kombinerer puslespil, domino og memo for sjov læring og fantasifulde stunder for hele familien.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600160477986 Kategorier: , , ,

Træd ind i en magisk verden med Educa Puslespil, Domino Og Memo – Disney Wish 4-i-1 Superpack, hvor skaberånden fra Disney forener sig med leg og læring. Denne superpack er ikke bare et puslespil; det er en port til fantastiske eventyr og uforglemmelige øjeblikke, hvor børn og voksne kan samles om kreativ leg. Med fire forskellige spil i én pakke, tilbyder denne enestående samling timer af underholdning og udfordringer for hele familien.

Forestil dig at samle et storslået 100 brikkers puslespil, hvor hver enkelt brik bringer liv til de elskede figurer fra Disney-filmen Wish. Når brikkerne falder på plads, udfolder der sig et malerisk billede, der ikke blot er en fryd for øjet, men også en perfekt måde at stimulere børns kognitive færdigheder. Puslespillene hjælper med at styrke problemknusning, tålmodighed og opmærksomhed på detaljer—færdigheder der er essentielle i en sjov, lærerig kontekst.

Men oplevelsen slutter ikke her. I pakken finder du også et klassisk domino-spil, der inviterer til strategisk tænkning og interaktion. Spillet er ikke kun sjovt; det fremmer sociale færdigheder, da det opfordrer til samarbejde og venlig konkurrence. Sammen kan spillere lege og lære, mens de udfordrer hinanden til at danne de længste kæder af brikker og skabe uforglemmelige stunder.

Og hvis det ikke var nok, fylder den fantastiske superpack også med et sæt memo-spil. Her kan børnene træne deres hukommelse, samtidig med at de ser deres yndlingshelte i aktion. Memo-spillet indbyder til gentagende leg, hvor børnene kan udfordre sig selv og hinanden i at finde skjulte par. Dette spil er fremragende til at udvikle koncentration og eksekutiv funktioner, og det giver en perfekt mulighed for at skabe bånd mellem generationer.

Educa Puslespil, Domino Og Memo – Disney Wish 4-i-1 Superpack er mere end blot et sæt af spil; det er en oplevelse, der bringer familier sammen i en verden af fantasi og læring. Hver del af pakken er designet til at følge Disney’s værdier om magi, venskab og eventyr, og vil uden tvivl blive et kært indslag i familiens spildage.

Tag chancen for at give børnene en gave, der kombinerer glæde og læring, og se hvordan deres øjne lyser op af begejstring, mens de træder ind i Disney’s fortryllende univers. Uanset om det er en regnvejrsdag eller en hyggelig aften hjemme, vil denne superpack sikre, at familiens tid sammen bliver endnu mere uforglemmelig. Med en pris på 59.95 tilbydes du en enestående værdi, der åbner døren til timevis af oplevelser og fordybelse i en verden af magi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Educa Puslespil, Domino Og Memo – Disney Wish 4-i-1 Superpack”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.